Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cynthia
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(3-lb) chicken; cut up
3 Esslöffeloil
 Lawry's seasoned salt
 pepper
 flour
Jar (6-oz) marinated artichoke hearts; drained
Jar (6-oz) marinated mushrooms; drained
2 TasseTomatoes; fresh or canned, drained
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelbasil
1/2 Teelöffeloregano
 Cavender's Greek seasoning to taste
1/2 Tassesherry
die Zubereitung:

Preheat oven to 350°. Heat oil in frying pan. Season chicken with salt and pepper and dredge in flour. Brown chicken in oil. Place in a 9x13 casserole. Add marinated artichokes and mushrooms. Mix together tomatoes, garlic, basil and oregano and pour over chicken. Sprinkle with Cavender's. Bake, uncovered, at 350° for 1-1/2 hours or until tender. Add sherry during last 30 minutes. Yield: 4 to 6 servings.

Cynthia Weber (Mrs. James R.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine