Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Stock, Home Made
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Onions -- roughtly chopped
carrots roughly chopped
Stalks celery roughly chopped
4 x ca. 30 gMushrooms -- 120g, roughly
 chop
Cloves garlic chopped
Shallots chopped
Sprigs Thyme
8 TasseWater -- 2L/64 fl oz
die Zubereitung:

In a large stockpot over high heat, bring the onions, carrots, celery, mushrooms, garlic, shallots, thyme and water just to a boil. Reduce the heat and simmer for about 1 hr, until the stock has a rich full flavor. Strain through a fine sieve into a bowl and use immediately or allow to cool to room temp before refrigerating.

This stock keeps in the refrigerator for up to one week and can be frozen.


Anmerkungen zum Rezept:
keine