Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Stuffed Fish
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Kevin Ireland XSVG47B
 White fish; enough for 4-6 servings
2 TasseSoft bread cubes;about 1/2" cubes
Small onion; chopped fine
Green pepper; blanched and chopped
8 x ca. 30 gImitation crabmeat
1/4 Tasselemon juice
1/2 TasseHellmans mayo
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Mix all these ingredients together and roll up in fish fillets, securing them with toothpicks. Divide it among four or five good-sized pieces. Bake at 400 for 30 minutes. During last 10 minutes pour newburg sauce over fish. It's good with flounder, but any white fish will do. I've used large cod and catfish fillets and butterflied them. Just enough so you can roll it up over the stuffing.

Reformatted for Meal Master by: Cygnus, HCPM52 °C & C.Mineah

28, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine