Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Snapper Courtbouillon
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gRed snapper, fillet/whole
24 Oysters
Celery Stalks chopped
Shallots, bunch, chopped
1 Esslöffelparsley chopped
Bell peppers, med, chop
Onion, large white, chop
Garlic head, chopped
Lemons chopped
1/2 Tasseflour
1/2 Tassemargarine
4 x ca. 30 gMushrooms, can
8 x ca. 30 gTomatoes, peeled, can
bay leaves
4 Tassewater
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Put enough shortening in a large pot to cover the bottom. Get hot then add celery, shallots, onions, bell peppers, onions, parsley and lemons. Cook slowly covered until soft and onions transparent. Remove from pot and set aside. Heat margarine in pot; add flour slowly, stirring to brown the roux. Now add the cooked vegetable mix. Cook low for 30 min, stirring occasionally. Add mushrooms, tomatoes, tap water, bay leaves and Worcestershire. Cook on low for 1-1/2 hours, stirring occasionally. Add fish fillets, whole or pieces, and cook for another hour over low. Add oysters 20 minutes before serving over hot rice. Also for: Any fish; you name it.


Anmerkungen zum Rezept:
keine