Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herbed Rack of Lamb
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Racks of lamb, trimmed of fat
2 Esslöffeldijon mustard
2 Esslöffelsoy sauce
2 grossCloves garlic crushed
1 Teelöffelrosemary dried
1/2 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelthyme dried
1 Teelöffelmarjoram ground
 pepper ground
2 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

1. Whisk together the Dijon, soy, garlic, herbs, spices, and oil. 2. Paint the marinade generously over the exposed surfaces of lamb. Place the racks in a roasting pan and let marinate at room temperature for 1 hour. 3. When ready to serve, preheat the oven to 400o. 4. Roast the lab for 25 minutes for medium-rare. Remove to a platter, carve the rack and present.

4 portions


Anmerkungen zum Rezept:
keine