Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Greek Moussaka
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbasil fresh, chopped
Large Eggplant; cubed
Large Tomatoes; chopped
Med. Zucchini; chopped
1 TasseOnion chopped
1 TasseMushrooms chopped
1/2 x ca. 450 gFeta crumbled
1 TasseOlive Oil, maybe more
2 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg ground
1 Teelöffeloregano crumbled
1 Teelöffelsage crumbled
cloves garlic minced
1 TasseBechamel sauce
1/2 Bell pepper chopped
2 Teelöffelallspice
die Zubereitung:

Saute all the vegetables, except tomato, with garlic in olive oil for 10 minutes. (Eggplant will keep soaking up oil, so add it as necessary to keep veggies from sticking.) Add tomatoes and herbs & spices, cook 5 minutes more. Add feta and Bechamel sauce; pour into baking dish and bake at 325F for one hour, or until bubbly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine