Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian spaghetti sauce
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gItalian Sausage
1/2 Tassewater
28 oz. canned tomatoes
8 oz. tomatoe paste
1/3 TasseWine, dry red
1 1/2 EsslöffelParmesan
1 1/4 Teelöffelsugar
2 Esslöffelonion minced
cloves garlic
2 Esslöffeloregano
2 Esslöffelrosemary
1 Esslöffelthyme
2 Esslöffelbasil
1 Esslöffelparsley
Bayleaf
 salt
 pepper
die Zubereitung:

(Use fresh herbs, or cut the amount by 1/3) Pierce sausage link with fork. Place in baking pan with 1/2 cup water and broil, turning once, until browned. Reserve pan drippings. Mash or cut tomatoes and add remaining ingredients. Mix in sausage links and pan drippings. Simmer 4-6 hours or until mixture reaches desired consistency. Remove bay leaves before serving. Freezes well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine