Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crabmeat Mousse
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Jim Vorheis
1 Esslöffelgelatin Unflavored
1/4 Tassewater cold
1 TasseUndiluted mushroom soup
8 x ca. 30 gcream cheese softened
1 Tassemayonnaise
3/4 Tassecelery finely chopped
6 1/2 x ca. 30 gCan Alaskan king crab meat, drained
1 Esslöffelonion grated
1 1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Soak gelatin in cold water to soften. Heat soup. Stir gelatin into hot soup, making sure it is dissolved. Add cream cheese and mayonnaise. Beat until smooth. Add celery, crabmeat, onion and Worcestershire. Pour into mold and chill. Serve with club crackers.

Colorado Cache Cookbook (1978) From the collection of Jim Vorheis


Anmerkungen zum Rezept:
keine