Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Fish Fillets
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFish Fillets
3 Esslöffelbutter
1 EsslöffelCajun's Choice Blackened sea
1 Esslöffelgarlic minced
1/4 TasseVermouth of White Wine
Lemon wedges
die Zubereitung:

Melt butter over med-hi heat in skillet. Stir in 1 Tblsp Cajun's Choice and garlic and stir constantly for 2 minutes to cook garlic. Stop the cooking of the butter and garlic by adding Vermouth or white wine. Stir constantly and cook for 1 minute. Add fish fillets and cook until fish flakes apart. Squeeze lemon over fish.

(This recipe works well with snapper, sole, cod perch or salmon)

From the Kitchen of: Gary & Margie Hartford, Eugene, Or (1:152/19) 10/93 From Cajun's Choice recipes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine