Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cafe Pierre
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 sugar
4 x ca. 30 g151 Proof Rum
4 x ca. 30 gKahlua
2 x ca. 30 gBrandy
2 x ca. 30 gamaretto liqueur
4 TasseCoffee (approximately)
 Whipped Cream
die Zubereitung:

1. Dip each rim of the glass in the rum, and then in the sugar to coat.

2. Add 1 oz. Of the rum to each glass, drizzling down the sides without washing off the sugar.

3. Ignite and allow to burn until the sugar melts. Pour out any remaining rum.

4. Add 1 oz. Kahlua, 1/2 oz. Brandy, 1/2 oz. Amaretto, and 1 cup coffee to each glass.

5. Top with about 1-1/2 in. Of whipped cream.

Javiers

Cole Ave., Dallas

From the <Micro Cookbook Collection of Mexican Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine