Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red devil's food cake - betty crocker
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 2/3 Tasseall-purpose flour
1 Tassesugar granulated
1/2 Tassebrown sugar packed
1/2 Tasseshortening
1 1/2 Tassebuttermilk
1 1/2 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelvanilla
2 x ca. 30 gchocolate unsweetened
eggs
Rec. Creamy Vanilla Frosting
Creamy Vanilla Frosting
3 Tassesugar powdered
1/3 TasseMargarine/butter, softened
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 EsslöffelMilk, about
die Zubereitung:

Melt and cool the 2 ounces of chocolate. Heat oven to 350 degrees. Grease and flour 2 round pans, 8 or 9 x 1 1/2 inches. Beat all ingredients except Creamy Vanilla Frosting on low speed 30 seconds, scraping bowl constantly. Beat on high speed 3 minutes, scraping bowl occasionally. Pour into pans. Bake 30 to 35 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool 10 minutes; remove from pans. Cool completely. Fill layers and frost cake with Creamy Vanilla Frosting. Creamy Vanilla Frosting: Mix powdered sugar and margarine. Stir in vanilla and milk until smooth and of spreading consistency.~ ~


Anmerkungen zum Rezept:
keine