Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mandarin fruit sundae
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Whole fresh pineapple
 Peeled and cored
1 kleinMango -- pitted and peeled
Whole papaya -- seeded and
 Peeled
Whole navel oranges -- peel,
 Pith removed
 Sectioned
3 EsslöffelRum -- coconut scented
3 Teelöffelsugar
1 x ca. 1/2 LiterLemon sorbet
1/4 Tassecoconut meat shredded
 Sweetened and toaste
die Zubereitung:

Slice the pineapple, mango, and papaya into 1/8-inch thick slices and then into bite-size pieces. In a medium bowl, combine pineapple, mango, papaya, orange sections, rum and sugar; toss to combine. Let fruit stand at room temperature for 15 minutes. Divide fruit and liquid among 4 serving dishes. Add 2 small scoops of sorbet to each dish and garnish with the toasted coconut.


Anmerkungen zum Rezept:
keine