Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gallo Pinto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseRaw brown rice (steamed)
5 Dose(16 oz) black beans (rinsed
 And drained)
onion chopped
2 grossGreen peppers, chopped or Diced
2 grossRed peppers, chopped or Diced
2 1/2 Teelöffelcoriander ground
4 EsslöffelVeg. Worcestershire sauce
2 EsslöffelTabasco sauce
Scant Tbs. salt
2 PackungChopped, frozen spinach
 (thawed and squeezed)
die Zubereitung:

Spray large casserole dish with something like Pam. (We used a Large, round Le Creuset dish.) Cook rice ahead (we used a steamer so that the rice wouldn't stick together). Saute peppers, onions, spinach, and seasonings. Add rice and mix. Add rinsed beans and mix. Heat through (covered). Enjoy.

Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections

SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine