Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jay Pennington's Just Plain Good Chili
Zutaten für 16  Menge anpassen
die Zutaten:
 oil
Medium onions, Finely chopped
Medium green peppers, Finely chopped
Stalks celery finely chopped
8 x ca. 450 gCoarsely ground beef
1 Dose(6oz) tomato paste
2 Dose(1lb-13oz) stewed tomatoes
2 Dose(1lb) tomato sauce
1 Dose(7oz) chile salsa
Cloves Garlic finely chopped
2 Dose(3 oz) chili powder
Medium jalapeno chili,
 Seeded and chopped
2 Esslöffelsalt
 oregano
 garlic salt
 pepper coarsely ground
die Zubereitung:

Thinly cover bottom of heavy 2 gal pot with oil. Saute onions, green peppers and celery 10 min.. Add meat and cook 10 min or until brown. Stir in tomatopaste, stewed tomatoes and tomato sauce.

Add chopped garlic, chili powder, salt, dash oregano, chile salsa and jalapeno. Cook 30 min, season to taste with garlic salt and pepper, then simmer2 1/2 hours. Stir every 10-15 min.


Anmerkungen zum Rezept:
keine