Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Osso Bucco Alla Milanese
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
Whole veal shanks
 Flour
4 EsslöffelButter
1 TeelöffelSalt
1/2 TeelöffelPepper
1/2 TasseCelery; finely chopped
1/2 TasseCarrots; finely chopped
1 mittelOnion; finely chopped
Garlic clove; minced
1/2 TasseMushrooms; minced
1/2 TeelöffelSage, crumbled
1/2 TeelöffelRosemary
1 grossRipe tomato; peeled, seeded and chopped
2 TasseWhite wine
Lemon; rind grated
2 EsslöffelParsley; chopped
Anchovy (optional); mashed
Servings of cooked rice
die Zubereitung:

Cut two veal shanks into 2-inch pieces. Roll shanks in flour and saute in butter over high heat until brown on all sides. Add salt, pepper, celery, onion, carrots, mushrooms, tomato, sage, and rosemary. Reduce heat, cover and braise for 10 minutes. Add white wine. Cover and gently simmer for 2 hours. The liquid should barely cover the meat. Just before serving, stir in the gremolada. This consists of the grated lemon rind, parsley, anchovy, and garlic. Serve with cooked rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine