Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Beef Stir-Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Ib. beef round tip steaks, cut l/8 to l/4-inch thick*
Cloves garlic crushed
1 Esslöffelolive oil
2 kleinzucchini thinly sliced
1 TasseCherry tomato halves
1/4 TasseReduced-calorie bottled Italian salad dressing
2 TasseHot cooked spaghetti
1 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Cut beef steaks crosswise into 1-inch wide strips; cut each strip crosswise in half. Cook and stir garlic in oil in large non-stick skillet over medium-high heat 1 minute. Add beef strips (I/2 at a time); stir-fry ~ /2 minutes. Season with salt and pepper. Remove with slotted spoon; keep warm. Add zucchini to same skillet; stir-fry 2-3 minutes or until crisp-tender. Return beef to skillet with tomato halves and dressing; heat through. Serve beef mixture over hot pasta; sprinkle with Parmesan cheese. Makes 4 servings.

Serving Suggestion: Garlic bread. *Recipe may be prepared using 1 pound beef strips for, stir-fry. Food Facts:

Per 1/4 recipe, calories 316; protein 32g; fat 9g; carbohydrate 25g; iron 4.2 mg (23.1 percent Rda); sodium 453 mg; cholesterol 78 mg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine