Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dairy-Free Caesar Salad Dressing
Zutaten für 14 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSoy milk
1/2 TasseDairy-free mayonnaise; *see note
5 grossGarlic cloves; quartered
3 EsslöffelFresh lemon juice or juice of one lemon
1 Esslöffeldijon mustard
1/2 TeelöffelBlackstrap molasses
1 Teelöffelcider vinegar
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Place the ingredients in a blender. Cover. Blend on high speed for 20 seconds, stropping once to s crap down the sides, using a rubber spatula. Taste and adjust the balance of seasonings. Makes 1-3/4 cup.

If You Know someone who avoids dairy, make this dressing for them. Toss it with romaine leaves; garnish with dairy-free Parmesan. At the restaurant, they sometimes sprinkle the Caesar salads with minced sun-dried tomatoes. *Look for Nayonnaise at natural food stores. Some fat-free mayonnaise products are also dairy free.

*Recipe from Claire's Classic American Vegetarian Cooking, by Claire

g carbohydrate, 0.4 g fat, 0 mg cholesterol, 124 mg sodium (Mc)


Anmerkungen zum Rezept:
keine