Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Buttery Onion Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Country Woman 01/93
2 TasseOnions thinly sliced
1/2 Tassemargarine
1/4 Tasseflour
2 Tassechicken broth
2 Tassemilk
1 3/4 TasseMozzarella cheese shreded (6-8 oz)
 salt
 pepper
 croutons optional
die Zubereitung:

In a large kettle, saute onions in margarine over low heat until tender and transparent, about 20-30 minutes. Blend in flour. Gradually add broth and milk; cook and stir over medium heat until bubbly. Cook and stir for 1 minute more; reduce heat to low. Add mozzarella cheese and stir constantly until melted (do not boil). Season to taste with salt and pepper. Serve with croutons if desired.

of Sunburst, Montana.


Anmerkungen zum Rezept:
keine