Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berks County Potato Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Potato
Onion, grated
1 TeelöffelParsley, minced
10 Sl Bread
Egg, well beaten
Salt & pepper
die Zubereitung:

Grate the potatoes. Soak bread in cold water and squeeze out as much of the water as possible. Mix together the bread, salt, pepper, grated onion and parsley. Add the grated potatoes and eggs and mix well. Form into balls, roll in flour gently, drop into boiling salted water, and cook in a covered pot for 15 minutes. These dumplings are excellent with sauerkraut, stewed chicken or meat.

Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept:
keine