Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bistro Burgers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
2 EsslöffelDijon mustard
1 EsslöffelChopped fresh chives or parsley
cloves garlic crushed
Crusty rolls; split open
Wedges; (2 ounces) Brie
 cheese
die Zubereitung:

Preheat the grill to medium-high heat. Form the ground beef into 4 equal-sized patties and sprinkle with the salt and pepper. Cook the patties on the grill for 10 to 12 minutes, or until no pink remains in the center, turning once halfway through the grilling. Meanwhile, in a small bowl, combine the mustard, chives, and garlic; mix well. Spread the mustard mixture evenly over the crusty rolls. Just before the burgers are finished cooking, place a wedge of Brie over the top of each burger, allowing it to melt slightly. Please a burger on each roll and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine