Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Ham with Cumberland Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gHam
1/2 Tassebrown sugar
1 Teelöffelmustard dry
 cloves whole
Cumberland Sauce
1 TasseApple jelly
1/4 Tasseorange juice
1/4 Tasselemon juice
1/4 Tasseapple juice
2 Esslöffelhoney
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

shallow diagonal cuts, making diamong shapes. Mix brown sugar and mustard; rub into fat of ham. Insert a whole clove in center of each diamong. Place ham in a large roaster with a baking rack. Bake, uncovered at 325~ for 20 - 22 minutes per pound. For sauce, combine all the ingredients in a medium saucepan. Cook over medium heat until thickened, stirring often. Serve over the slice ham.

Submitted to RecipeLu List by Ruth <pookypook@aol.com> by PookyPook


Anmerkungen zum Rezept:
keine