Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCarrots; peeled and sliced into rounds
1/2 Teelöffelsalt
Clove garlic; minced, (I used more)
Lemons ; Juice of
 pepper
1 Teelöffelcumin
1/2 Teelöffelpaprika
1/4 Tassevegetable oil
1/2 TasseParsley minced
die Zubereitung:

Put the carrots in a saucepan with cold water to cover, add the salt and simmer about 15 minutes till tender (I left the carrots slightly crunchy - I like it better than completely soft)

Mix together the lemon juice, oil, garlic, peper, cumin, and paprika and pour it over the carrots. Refrigerate it for a day or two, sprinkle it with parsley and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine