Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rahm-Fleckle (Sweet or Sour Cream Dumplings)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Potatoes, boiled in their jackets and then grated
5 EsslöffelTo 6 tb flour
Egg
1 PriseSalt
125 MilliliterCream or sour cream (1/2 cup plus 1/2 Tbsp)
 A few tart apples, peeled and thinly sliced
80 GrammButter (1/3 cup)
die Zubereitung:

Mix the grated potatoes, flour, egg, and salt, and knead into a dough. Roll out to 1/5 of an inch thickness, and put into a greased pan. Spread the cream our sour cream over the top, then cover with the sliced apples. Bake at medium heat. Cut into squares and serve hot, covered with cream.

Zeitungsverlag, Kempten. 1976. (Translation/Conversion: Karin Brewer)


Anmerkungen zum Rezept:
keine