Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Con Salsa
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Zucchinis or yellow summer squash; all cut into thin disks, (up to 12)
1 DoseSalsa; 6 to 8 ounces in all
Garlic cloves minced
 Jack cheese or white Mexican Mennonite cheese
die Zubereitung:

This is a fine summer dish to use with the mild canned salsas available to most people.

Lightly grease a casserole. Fill the casserole with sliced zucchini. Sprinkle with garlic. Pour the salsa over the squash and seal the casserole. Bake 30 minutes at 375. Open the casserole and sprinkle with cheese. Cook open just until cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept:
keine