Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Watkins Indonesian Chicken Sate
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossSkinless -- boneless
 Chicken
 Breast halves -- 1 1/2 lbs
1/4 TasseReduced sodium soy sauce
2 Esslöffellemon juice fresh
1 Esslöffelmolasses dark
3/4 TeelöffelWatkins red pepper flakes
1/2 TeelöffelWatkins Garlic Powder
 Granules
1/8 TeelöffelWatkins Ginger
die Zubereitung:

With meat mallet or bottom of heavy saucepan, pound each chicken breast half to 1/2-inch thickness between two pieces of waxed paper. Cut breast lengthwise into 1-inch wide strips. In bowl or plastic storage bag, place chicken and remaining ingredients;mix well.

Cover and refrigerate at least two hours, stirring or turning bag occasionally (the longer the marinating time the spicier the chicken).

Thread chicken strips on metal or bamboo skewers. If using bamboo skewers, soak in water to prevent charring when broiling. Brush generously with marinade.

Broil or grill 3 to 4 minutes on each side, or until chicken is done and tender, brushing with marinade frequently. Serve hot with Peanut Sauce.

Formatted for Meal-Master by: Diana Eichman


Anmerkungen zum Rezept:
keine