Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Madeira
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gVeal scallops
1/2 Tasseflour
1/4 TasseButter melted
2 Esslöffelbutter
1/3 Tasseonion chopped
3/4 x ca. 450 gmushrooms sliced
1/2 TasseMadeira wine
1/2 Tassewhipping cream
 paprika to taste
 salt
 pepper
1/2 TasseWhipping cream; lightly whipped
 parsley chopped
die Zubereitung:

Saut, floured veal in 1/4 cup melted butter for 5 minutes, browning on both sides. Remove veal to serving dish and keep warm. Add 2 Tablespoons butter to skillet and saut, onions and mushrooms for 4 to 5 minutes. Add wine and continue cooking until liquid is reduced to 2 Tablespoons. Add whipping cream and seasonings. Cook until mixture is thickened. Fold in whipped cream. Pour sauce over veal and garnish with parsley. Yield: 4 servings.

Jo Ann Drew (Mrs. Tommy, Jr.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine