Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato Cheddar Rarebit
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter
1/3 Tasseonion finely chopped
1 TasseDrained, canned plum
 tomatoes
12 oz. bottle beer
1 x ca. 450 gcheddar cheese sharp, shredded
2 EsslöffelMild grainy mustard
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
 Several drops hot red
 pepper sauce
 Freshly ground black
 pepper
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater cold
die Zubereitung:

Melt butter in large heavy casserole or Dutch oven over medium heat. Add onion;cook 3 minutes.Stir in tomatoes;cook gently, breaking up tomatoes, about 5 minutes.Let stand until about 15 minutes before serving. Add beer to tomato mixture;heat to simmering.Reduce heat to maintain slow simmer, then stir in cheese, 1 handful at a time, adding next handful when first is almost completely melted.Do not allow to boil. Stir in mustard, Worcestershire sauce, pepper sauce and ground pepper. Mix cornstarch and the cold water until completely smooth;add to rarebit and cook, stirring constantly, until slightly thickened, about 2 minutes. Spoon over whole wheat biscuit triangles.Serves 6.


Anmerkungen zum Rezept:
keine