Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Taste Of Sf
3 TasseAssorted baby greens
Head radicchio, chpd
3/4 Tasseolive oil virgin
1 x ca. 450 gBay scallops fresh
40 MilliliterGarlic minced
2 mittelRipe tomatoes, peeled, seeded, diced
 salt
 pepper
Dijon Mustard Vinaigrette
1/4 Tassered wine vinegar
2 TeelöffelDijon
1 Tasseolive oil virgin
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Ca Culinary Academy Salad: Arrange greens on 6 chilled plates. Distribute radicchio equally. Sprinkle approx 2T vinaigrette over each salad. Heat oil in skillet and saute scallops until opaque, 1 min. Reduce heat and add garlic and tomatoes. Season with salt and pepper. Heat 1 min. Place scallop mixture on top of radicchio. Dijon Mustard Vinaigrette: Combine with a whisk. Season with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine