Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Rice Blancmange
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassemilk
3 Esslöffelrice ground
3 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelcardamom ground
1 EsslöffelRose water or 2-3 drops rose
 Essence
2 EsslöffelBlanched pistachios or
 Almonds
die Zubereitung:

Take some of the cold milk and mix with the ground rice to a smooth cream. Bring the rest of the milk to the boil with sugar, stirring with a wooden spoon. Remove from heat and stir in creamed ground rice, then return pan to heat and stir constantly until mixture bolis and thickens. Boil, stirring for 3 minutes. Sprinkle over the cardamom, rose water or essence and half the pistachios, chopped. Stir well. Pour into individual dessert dishes. Decorate tops with remaining pistachios or almonds, slivered. Serve warm or chilled.

Compiled by I. Chaudhary


Anmerkungen zum Rezept:
keine