Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Honey Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cake
1/2 Tassesugar
1/2 Tassebutter or margarine
eggs
1/2 Tassehoney
3/4 TasseMilk or non-dairy creamer
1 Teelöffelalmond extract
2 Tasseflour
2 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelMace
1/2 Teelöffelsalt
Honey Nut Topping
1/3 Tassehoney
1/2 Tassenuts chopped
1/4 Tassebrown sugar
1/2 Teelöffelcinnamon
1/2 TasseSoftened butter or margarine
 Whipped cream; for frosting cake
die Zubereitung:

Cake: Cream sugar and butter or margarine. Add eggs, one at a time, beating after each addition. Combine milk and almond extract. Sift together flour, baking powder, mace and salt; add to creamed mixture alternately with milk. Beat well. Pour into two greased and floured 8" round cake pans. Bake at 350 degrees for 30 - 35 minutes. Spread Honey Nut Topping on the top of both layers. Bake cake for five minutes more. Cool. Remove from pans and stack one cake on top of the other. Frost with whipped cream.

Honey Nut Topping: Mix all ingredients together and spread on hot cakes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine