Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 x ca. 450 g | Freshly ground raw turkey |
1/2 Tasse | bread crumbs soft |
1/4 Tasse | parsley fresh, minced |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | poultry seasoning |
1/8 Teelöffel | pepper coarsely ground |
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 1/2 Tasse | Carrot coarsely chopped |
4 Tasse | zucchini diced |
5 1/2 Tasse | No-salt-added chicken broth |
1 Esslöffel | oregano fresh, chopped |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper coarsely ground |
2 Tasse | Medium egg noodles, uncooked |
| Chopped fresh parsley, (optional) |
Combine first 6 ingredients in a bowl, and stir well. Shape mixture into 1-inch meatballs; set aside.
Heat oil in a large Dutch oven over medium heat. Add carrot; stir well. Cover, reduce heat, and cook 10 minutes or until tender. Add zucchini and next 4 ingredients; bring to a boil. Add noodles; cover, reduce heat, and simmer 5 minutes. Add meatballs; cover and simmer 7 minutes. Yield: 10-1/2 cups (serving size: 1-1/2 cups).
Per serving: 165 Calories; 5g Fat (26% calories from fat); 15g Protein; 19g Carbohydrate; 34mg Cholesterol; 563mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |