Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini-Noodle Soup with Turkey Meatballs
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gFreshly ground raw turkey
1/2 Tassebread crumbs soft
1/4 Tasseparsley fresh, minced
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
1/8 Teelöffelpepper coarsely ground
1 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 TasseCarrot coarsely chopped
4 Tassezucchini diced
5 1/2 TasseNo-salt-added chicken broth
1 Esslöffeloregano fresh, chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper coarsely ground
2 TasseMedium egg noodles, uncooked
 Chopped fresh parsley, (optional)
die Zubereitung:

Combine first 6 ingredients in a bowl, and stir well. Shape mixture into 1-inch meatballs; set aside.

Heat oil in a large Dutch oven over medium heat. Add carrot; stir well. Cover, reduce heat, and cook 10 minutes or until tender. Add zucchini and next 4 ingredients; bring to a boil. Add noodles; cover, reduce heat, and simmer 5 minutes. Add meatballs; cover and simmer 7 minutes. Yield: 10-1/2 cups (serving size: 1-1/2 cups).

Per serving: 165 Calories; 5g Fat (26% calories from fat); 15g Protein; 19g Carbohydrate; 34mg Cholesterol; 563mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine