Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yum-Yum Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
2 Tassesugar
2 Tasseflour
2 1/2 Teelöffelbaking powder
2 TasseCrushed pineapple and juice
Topping
1 Tassesugar
butter stick
1 Dose(15-oz) evaporated milk
1 Tassecoconut
1 Tassepecans chopped
1 Teelöffelvanilla
1/2 TeelöffelLemon extract or juice
 Cherries
die Zubereitung:

Cake: Beat eggs and sugar until light and fluggy. Add pineapple and juice. Sift flour and baking powder. Add to pineapple mixture. Pour into greased and floured 9x13 pan and bake at 350 for 25 minutes. Topping: Boil sugar, butter and milk in saucepan for 2 minutes. Remove from heat and add coconut, pecans, vanilla and extract. Spread over cake. Garnish with cherries.

Mrs Earl Norton (Alma)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine