Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Soya Sauce and Chilli Relish - Sambal Kecap
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Stephen Ceideburg
2 EsslöffelDark soya sauce
1/2 A lemon or 1 lime, juice only
Cabe rawit, crushed, or:
1 TeelöffelChilli powder
Shallots, sliced very thin
Clove of garlic, crushed (optional)
1 EsslöffelBoiled water
die Zubereitung:

This is a very simple sambal, quick and easy to make. It is ideal for adding just a little piquancy to such dishes as Mie Jawa, any sate (especially if you don't like peanut butter sauce), and Nasi Goreng.

Mix all the ingredients well together just before serving.

From "Indonesian Food and Cookery", Sri Owen, Prospect Books, London, 1986." Isbn 0-907325-29-7.


Anmerkungen zum Rezept:
keine