Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pasties
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesifted flour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelbaking powder
1 1/3 TasseBeef suet, ground twice
1/3 Tasseshortening
 water cold
 Meat Filling For Pasties
 butter
die Zubereitung:

Sift flour with salt & baking powder. Add beef suet & shortening & cut fat into flour until particles are very fine. Add enough cold water to make a dough the consistency of pie crust. Chill. Roll out dough to 1/8" thickness on a lightly floured board. Cut out eight 7" rounds. Divide meat filling into 8 portions & cover half of each round with the mixture. Dot top of filling with butter. Fold pastry over filling & seal by moistening edges. Lift with a spatula & put on a cookie sheet. Bake in preheated oven of 350 for 1 hour, or until pastry is golden brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine