Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
No-Tomato Chili Con Carne Y Frijoles
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
cloves garlic minced
1 mittelonions diced
1 mittelBell pepper diced
Jalapeño Pepper; Minced (Optional)
3 Esslöffelflour
1 Esslöffeloregano
1 Esslöffelpaprika
1 Esslöffelcumin
3 EsslöffelChili Powder; More As Needed
1/2 Teelöffelblack pepper
 Cayenne pepper
 salt
4 TasseBeef Broth Or Stock
2 DosePinto Or Red Beans; Drained, (15 Or 16 Oz. Ea.)
Soda Crackers; Crushed
die Zubereitung:

Brown meat in Dutch oven or heavy pot. Drain excess grease and add garlic, onion and pepper, sautéing until slightly softened.

Add flour, stirring and scraping pan until very lightly browned; add all seasonings and mix thoroughly.

Add 4 cups broth or stock, or 4 cups water and 4 bouillon cubes. Bring to a boil and simmer about 45 minutes.

Add beans and bring back to a simmer, cooking long enough to heat beans through, about 10 minutes. Add sufficient cracker crumbs for desired consistency, being careful not to over thicken.

Chili is better if allowed to sit for several hours to overnight for flavors to blend, reheating if necessary.

Adjust all seasonings to taste.

Freezes very well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine