Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nanaimo Bars (Canadian)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Esslöffelcocoa
1/2 Tassebutter
1/4 Tassewhite sugar
egg
1/2 Teelöffelvanilla
2 TasseGraham wafer crumbs
Filling
1 1/4 TasseIcing sugar
1/2 Tassebutter
3 EsslöffelCustard (Birds)
 milk
Icing
Squares semi-sweet chocolate
2 Esslöffelbutter
2 Tropfenvanilla
die Zubereitung:

~-From the library of Charlie in philly CJPV06A-

In a large saucepan melt the butter and stir in the cocoa and sugar. Add 1 beaten egg with the vanilla to the melted butter. Add the 2 cups of "Graham" wafers and mix well. Press this mixture into the bottom of a lightly greased 9*9 inch pan. Place in the refrigerator. Filling: Beat together icing sugar, butter, and custard. Add a little milk if needed to make a smooth dough. Spread on first layer and return to the refrigerator. Topping: Melt chocolate, butter and vanilla in a saucepan. Work quickly to get a smooth even layer. Return to the refrigerator to set. Cut into bars. Refrigerate.


Anmerkungen zum Rezept:
keine