Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Matthew Kenney's Tunisian Chili-Crusted Beef
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 oz. each beef fillets
1 TeelöffelCoriander seeds crushed
1/2 TeelöffelWhite peppercorns crushed
1 TeelöffelDried ancho chili powder
 (or other chili powder)
1 Teelöffelground cumin
2 Esslöffelolive oil
 salt
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Heat a large saute pan over high heat. In a small bowl, combine coriander, peppercorns, chili powder and cumin; place on cutting board and roll beef fillets in herbs to coat well. Add oil to pan. Sear beef on both sides about 4 to 6 minutes until well browned. Slice and serve with Tomato Jam and Tahini Yogurt Dressing.

Accompaniments: Lemon Glazed Carrots & Red Lettuce Salad w/Spiced Almonds & Green Olives


Anmerkungen zum Rezept:
keine