Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lambstuffed Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Green pepper, large
 Water, boiling, salted
2 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelsalad oil
3 Tasserice cooked
1/4 TasseOnion chopped
3/4 TasseCarrots, diced, cooked
1 1/2 TasseLamb, diced, cooked
1 DoseTomato sauce(8oz)
1 Teelöffelgarlic salt
 salt
 pepper
die Zubereitung:

1. Cut tops from green peppers; remove seeds and membrane.

2. Cook green peppers, covered, in a small amount of boiling salted water 10 minutes; drain.

3. Combine oil and onion; saute until lightly browned.

4. Add carrots and rice; cook over low heat, stirring frequently, until rice is lightly browned. Add remaining ingredients; mix well.

5. Fill green peppers with lamb mixture; place in lightly greased shallow baking pan.

6. Bake in preheated 350'F. oven 45 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine