Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jamocha Cheesecake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Nonstick cooking spray
15 Chocolate-wafer cookies
Container; (15 oz) part-skim ricotta cheese
1/4 TasseEuropean-style unsweetened cocoa powder
1/4 Tassesugar
Envelope unflavored gelatin
1/2 TasseDouble-strength coffee
3/4 Tasseskim milk
1 Teelöffelvanilla extract
1 TeelöffelRum Extract
Container; (8 0z) nondairy whipped topping
die Zubereitung:

1. Grease 8 inch springform pan with cooking spray. Crush all but 2 cookies; sprinkle 1 tablespoon crumbs over pan bottom. In food processor, blend cheese, cocoa and dash salt. In saucepan, combine sugar, gelatin and coffee; soak 1 minute. Heat over low heat until clear. Off heat, stir in milk, extracts and cheese mixture. Place pan in bowl of ice and water; stir until thickened. Fold in all but 1/2 cup topping; pour into loaf pan. Cover; chill at least 4 hours.

2. Remove pan side. Pat remaining cookie crumbs onto cake side. Garnish with reserved topping and cookies. Makes 12 servings, 162 calories each.


Anmerkungen zum Rezept:
keine