Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hummus (Chick Pea Dip)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseChick peas; drained (canned or fresh cooked)
2/3 TasseTahina paste (ground sesame seeds)
3/4 Tasselemon juice
cloves garlic mashed
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcumin
 parsley for garnish
die Zubereitung:

1. Place chick peas, tahina, lemon juice, garlic, salt and cumin in food processor.

2. Mix until smooth.

3. Place in a jar and refrigerate.

Just before serving sprinkle chopped parsley on top.

Add more garlic if dessired. If you want this thinner to serve as a dip, add more lemon juice.

(From "The flavor of Jerusalem" by Joan Nathan and Judy Stacey Goldman)


Anmerkungen zum Rezept:
keine