Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Chick peas; drained (canned or fresh cooked) |
2/3 Tasse | Tahina paste (ground sesame seeds) |
3/4 Tasse | lemon juice |
2 | cloves garlic mashed |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | cumin |
| parsley for garnish |
1. Place chick peas, tahina, lemon juice, garlic, salt and cumin in food processor.
2. Mix until smooth.
3. Place in a jar and refrigerate.
Just before serving sprinkle chopped parsley on top.
Add more garlic if dessired. If you want this thinner to serve as a dip, add more lemon juice.
(From "The flavor of Jerusalem" by Joan Nathan and Judy Stacey Goldman)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |