Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Soft tofu |
1/4 Tasse | green onion sliced |
1 Esslöffel | Ginger fresh, minced |
1 | Clove garlic, pressed or minced |
1 Esslöffel | Sesame Oil oriental |
2 Esslöffel | soy sauce |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
About 6 cups raw vegetables such as cucumber slices, carrot sticks, red or green bell peppers strips, small celery stalks, sugar snap peas, and cherry tomatoes.
Rinse tofu under cool running water, let drain, then drop into a blender or food processor. Whirl smoothly with onion, ginger, garlic, oil, soy sauce, and cayenne. If made ahead, cover and chill up to 3 days. Pour into a small bowl; accompany with vegetables. Scoop onto vegetables to eat. Makes about 1-3/4 cups, 7-9 servings of 3-4 tb each.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |