Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic Chicken Breast in Balsamic Vinegar
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole skinned and boned chicken breast halves
1/2 Tasseflour
2 Esslöffelolive oil
cloves garlic minced
1 TasseNonfat chicken broth
1/3 Tassebalsamic vinegar
 salt
 pepper
1 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Dredge chicken in flour; remove excess. In large heavy non-stick skillet, heat oil over medium high heat. Cook chicken on each side for 2-3 minutes, or until golden. Add stock, vinegar and pepper. Reduce heat to medium-low, cover and cook 5-10 minutes or until chicken is tender. Remove chicken from skillet and keep warm. In small bowl, dissolve cornstarch in water, stirring until smooth. Add to skillet and cook 1-2 minutes, stirring, until thick and smooth. Pour over chicken and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine