Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
1/8 Teelöffelsalt
1 Tassebutter or margarine
1 Tassebrown sugar
1 Teelöffelvanilla
egg yolk
egg white lightly beaten
1/4 Tassesugar
1/2 TeelöffelCinnamon ground
3/4 TasseAlmonds sliced
die Zubereitung:

Stir together flour and salt. In a large mixer bowl, beat butter or margarine with electric mixer on medium speed for 30 seconds. Add brown sugar and vanilla; beat until fluffy. Add egg yolk; beat until well combined. Stir dry ingredients into sugar mixture, mixing well Pat batter evenly in a ungreased 15 x 10 x 1" baking pan. Brush top with beaten egg white. Combine sugar and cinnamon; sprinkle evenly over top. Sprinkle almonds over all. Bake in 350 degree oven for 15 to 18 minutes or until light brown. Cut into 1 1/2" diamonds while warm. Cool in pan. Remove from pan with spatula.


Anmerkungen zum Rezept:
keine