Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Dried jellyfish |
2 Tasse | Chinese white turnips |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | vinegar |
2 Teelöffel | sugar |
3 Tropfen | Sesame oil; more or less |
| Chinese parsley |
1. Soak dried jellyfish. Drain and cut in strips about 1-1/2 inches long and as narrow as possible.
2. Peel and shred turnips. Sprinkle with salt. Let stand 1 hour, then drain. Place in a serving bowl with jellyfish.
3. Combine soy sauce, vinegar, sugar and sesame oil. Add to bowl and toss. Serve at once, topped with a sprig or two of Chinese parsley.
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |