Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dried Jellyfish and Turnips
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseDried jellyfish
2 TasseChinese white turnips
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelvinegar
2 Teelöffelsugar
3 TropfenSesame oil; more or less
 Chinese parsley
die Zubereitung:

1. Soak dried jellyfish. Drain and cut in strips about 1-1/2 inches long and as narrow as possible.

2. Peel and shred turnips. Sprinkle with salt. Let stand 1 hour, then drain. Place in a serving bowl with jellyfish.

3. Combine soy sauce, vinegar, sugar and sesame oil. Add to bowl and toss. Serve at once, topped with a sprig or two of Chinese parsley.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine