Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | peas frozen |
1 Dose | (2.25-oz) small shrimp |
6 | Eggs; boiled 10 minutes |
3 x ca. 30 g | Smoked salmon |
1 1/2 x ca. 30 g | mayonnaise |
4 x ca. 30 g | sour cream |
| salt |
| pepper |
1 Prise | sugar |
1/4 | Lemon juice |
1/2 | Bunch parsley; chopped |
1 | Tomato |
| Bits of parsley |
Cook peas according to package; drain & cool. Drain shrimp. Peel & slice eggs. Cut salmon in small strips. Mix together & prepare marinade by mixing mayonnaise, sour cream, salt, pepper, sugar, parsley & lemon juice to taste. Carefully combine all & refrigerate 10-15 minutes. Peel tomato & cut in wedges. Garnish with bits of parsley.
Frau Uwe (Rita) Marquardsen
From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |