Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Egg Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gpeas frozen
1 Dose(2.25-oz) small shrimp
Eggs; boiled 10 minutes
3 x ca. 30 gSmoked salmon
1 1/2 x ca. 30 gmayonnaise
4 x ca. 30 gsour cream
 salt
 pepper
1 Prisesugar
1/4 Lemon juice
1/2 Bunch parsley; chopped
Tomato
 Bits of parsley
die Zubereitung:

Cook peas according to package; drain & cool. Drain shrimp. Peel & slice eggs. Cut salmon in small strips. Mix together & prepare marinade by mixing mayonnaise, sour cream, salt, pepper, sugar, parsley & lemon juice to taste. Carefully combine all & refrigerate 10-15 minutes. Peel tomato & cut in wedges. Garnish with bits of parsley.

Frau Uwe (Rita) Marquardsen

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine