Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Curried Mussels
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
96 Mussels; scrubbed clean and beards removed
1/4 Tassewhite wine dry
1 Esslöffelcurry powder
1 Esslöffelgarlic finely minced
1 TasseChopped tomatoes (Peeled and seeded)
1/2 EsslöffelChopped fresh dill; -=Or=
1/4 Teelöffeldill dried
1/2 Tassewhipping cream
 salt
die Zubereitung:

Combine Mussels, wine, curry powder, garlic and tomatoes in 3-quart pan. Cover and bring to boil over high heat. (If using dried dill, add it now.) Uncover, add cream and continue to boil until mussels open, about 5 minutes or more, depending on size of mussels. Discard any unopened mussels. Season to taste with salt (and fresh dill, if using). Arrange mussels in bowls and pour in broth.


Anmerkungen zum Rezept:
keine