Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Country Corncakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseCorn kernels (fresh or frozen)
1/2 Tasseyellow cornmeal
1 Tassewater boiling
2 Teelöffelhoney
1/4 Teelöffelsalt
egg whites
 Cooking spray
die Zubereitung:

Cook corn, covered, in boiling water to cover until tender; drain and set aside to cool. Combine corn, cornmeal, boiling water, honey and salt in a medium bowl and stir well. Beat egg whites until stiff peaks form. Stir gently into corn mixture. Pour 1/4 c batter onto hot griddle coated with cooking spray. Cook 3 minutes on each side. Makes 12 3.52 cakes.

Skthom@Ccmail.Monsanto.Com

(Sheri K. Thomasson)


Anmerkungen zum Rezept:
keine