Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili Relleno (Tofu) Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gGreen Chilis (can) whole
14 1/4 x ca. 30 gFirm tofu
3/4 x ca. 450 gJack cheese, grated
3/4 x ca. 450 gSharp cheddar, grated
7 x ca. 30 gGreen chilis (can) diced
eggs
12 x ca. 30 gmilk evaporated
1 TasseSalsa
die Zubereitung:

Split whole chilis lengthwise. Remove seeds and lay flat in bottom of a 13x9 baking dish. Place tofu on paper towel and gently squeeze out excess moisture. Crumble and blend half the tofu with jack cheese. Blend remaining half with sharp cheese. Pot chilis with a layer of Jack-mix followed by a layerr of Sharp-mix. Add a layer of diced green chilis. Repeat layers until cheese and chilis ar gone. Beat eggs with milk. Pour overr casserole. Spread top of casserole with salsa. Bake at 350§ oven for 45 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine