Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 EsslöffelBacon Drippings -- or
 butter
1 x ca. 450 gground beef
1/2 Tasseonions diced
10 1/2 x ca. 30 gCan Condensed Tomato Soup
1 Tassewater
2 1/2 x ca. 30 gCan Red Kidney Beans
1 EsslöffelTo 3 Tb Chili Powder (to taste)
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffelvinegar
die Zubereitung:

Set pan or large skillet on medium heat. Brown beef until slightly brown and no longer pink. Add onions and cook five minutes, stirring frequently. Turn flame down to low; add rest of ingredients and stir well. Cover; simmer 45 minutes, stirring occasionally. Serve piping hot in soup bowls with crisp crackers. Makes about six servings.

the next day


Anmerkungen zum Rezept:
keine