Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Verde Con Carne
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossRound steak
1/2 onions diced
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelflour
1 mitteltomato diced
Long green chiles; roasted, peeled and diced
1 Prisegarlic powdered
1 Teelöffelcanola oil
2 TasseWater; up to 3
die Zubereitung:

Cut steak into bite-size squares. Place steak in a large skillet and brown it over medium heat in canola oil. Mix in the rest of the ingredients, and cook for 15 minutes on low heat, occasionally stirring. Add 2-3 cups of water depending on desired thickness. Simmer 25 minutes. Serve as a main dish with beans and rice or rolled in a tortilla. Note: Heat Scale: Mild


Anmerkungen zum Rezept:
keine